Fascination for farer ved at købe medicin online – NHS

IndholdsfortegnelseDet smarte trick af Rxlist – Internet -lægemiddelindekset til receptpligtig medicin … At ingen diskutererRygtet brummer om de potentielle farer ved at købe receptpligtig medicin online

Billede er du nogensinde før blevet lokket for at erhverve dine medicin fra en på Internet -apoteket eller et andet websted? Du kan beskytte dig selv såvel som dine familiemedlemmer ved at være forsigtige, når du får medicin online. Nogle lægemiddelsteder kører lovligt og leverer bekvemmelighed, personlige privatliv, omkostningsbesparelser samt beskyttelsesforanstaltninger til erhvervelse af medicin. Ikke alle internetsider falder sammen.

Mad såvel som narkotikahåndtering advarer om, at der er mange risikable online stofbutikker, der hævder at markedsreceptpligtige medicin til dybt overkommelige priser, ofte uden at kræve en recept. Disse internetbaserede apoteker tilbyder typisk uautoriseret, efterligning eller på anden. Masser af usikre online -apoteker bruger falske “butiksfronter” til at efterligne kvalificerede apoteker eller for at få dig til at antage, at deres medicin kommer fra nationer med høje sikkerhedsstandarder.

Disse lægemidler kunne være falske, løb ud eller på anden måde skadeligt for dig såvel som din husstand. Hvordan kan du informere, om et online apotek kører lovligt?

Er ikke certificeret i U.S. Og af dit statslige bestyrelse for apotek. Har ikke en licenseret farmaceut på teamet for at besvare dine bekymringer. Send medicin, der ser anderledes ud end hvad du får på dit sædvanlige apotek eller ankommer i produktemballage, der er ødelagt, beskadiget, på et internationalt sprog, har ingen udløbsdato eller er afsluttet.

Regner dig for varer, du aldrig har beordret eller modtaget. Giv ikke klar skriftlig beskyttelse af dine personlige såvel som økonomiske detaljer. Markedsføre dine detaljer til forskellige andre internetsider. Disse stofbutikker tilbyder ofte medicin, der kan være farlige, da de kan: har alt for meget eller utilstrækkeligt til den aktive ingrediens, du har brug for til at behandle din sygdom eller problem.

Indeholder de forkerte komponenter eller andre usikre forbindelser. Den energiske ingrediens i en autoriseret medicin er det, der gør medicinen effektiv til sygdommen eller problemet, den er planlagt at håndtere. Hvis en medicin har ukendte energiske ingredienser, kan det muligvis stoppe med at arbejde for at have det udpegede resultat, muligvis have en uforudset interaktion med forskellige andre lægemidler, du tager, kan forårsage usikre bivirkninger eller kan udløse forskellige andre store sygdomme, såsom større allergiske reaktioner.

Det 45 sekunders trick til at få en receptfyldt: MedlinePlus Medical Encyclopedia

Der er måder, du kan bestemme en risikofri online apotek. Disse apoteker: kræver altid nyttige ressourcer en læges recept. Er certificeret med et statligt bestyrelse for apotek.

Mens der er velrenommerede on-line stofbutikker, er der også nogle, der muligvis fungerer ulovligt. Det er vigtigt at konstant inspicere for at sikre, at et online apotek er legitimt.

74% af canadiske websteder ressourcemedicin fra uden for Canada. Hvis du erhverver medicin fra en svigagtig online apotek, placerer du muligvis din wellness i fare: du kan ende med et lægemiddel, der indeholder forkerte eller farlige aktive ingredienser eller slet ingen medicinske ingredienser. Dit problem forbliver det samme, eller du bliver måske værre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *