FIP Ψηφιακή Υγεία στην Εκπαίδευση Φαρμακευτικής για αρχάριους

Πολλές ευχαριστίες σε αυτές τις σύγχρονες τεχνολογίες, όλοι οι ειδικοί της θεραπείας μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΤΠΕ για την ανταλλαγή επαρκών λεπτομερειών για τη θεραπεία, την ιατρική διάγνωση και επίσης την αποφυγή της ασθένειας, καθώς και τις πληγές, την αποστολή καθώς και την ανάλυση, καθώς και την περίπτωση με την κατεύθυνση των διανομέων ιατρικής περίθαλψης με σκοπό την ενίσχυση της υγείας και της ευεξίας των ανθρώπων και των δικτύων τους.

Οι σχετικοί ή στενοί φίλοι (από διάφορα μέρη) μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτές τις συνομιλίες και να κατανοήσουν τις επαγγελματικές συμβουλές για την ενίσχυση της παιδείας υγείας και ευεξίας ολόκληρου του νοικοκυριού. Το προτεινόμενο ειδικό πρόβλημα συλλέγει τις πιο πρόσφατες ιδέες σε βασική και επίσης επιστημονική μελέτη σχετικά με αυτό το θέμα, ανοίγοντας ολοκαίνουργιες απόψεις προς τις σύγχρονες τεχνικές στην εξατομικευμένη και ακρίβεια ιατρικής κυρίως για το πλεονέκτημα των ατόμων που για κάθε είδους λόγους μπορεί να έχουν δυσκολίες στην πρόσβαση στην κλινική βοήθεια ποιότητας Premium.

Δρ. Francesco Amenta, DR. Το Gopi Battineni, τα χειρόγραφα των εκδοτών επισκεπτών θα πρέπει να αποστέλλονται στο διαδίκτυο, εγγραφείτε και επίσης συνδεθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Όταν είστε εγγεγραμμένοι, επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο για να κατευθυνθείτε στο είδος υποβολής. Τα χειρόγραφα μπορούν να σταλούν μέχρι την προθεσμία. Όλες οι υποβολές που περνούν προ-έλεγχο είναι αξιολογημένες από ομότιμους. Τα αποδεκτά έγγραφα θα δημοσιευθούν συνεχώς στο περιοδικό (όσο πιο γρήγορα έγιναν αποδεκτά), καθώς και θα αναλυθούν μεταξύ τους στον ιστότοπο του μοναδικού τεύχους.

Για τα προβλεπόμενα έγγραφα, ένας τίτλος και επίσης σύντομη περίληψη (σχετικά με 100 λέξεις) μπορεί να αποσταλεί στο συντακτικό χώρο εργασίας για δήλωση σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα υποβληθέντα χειρόγραφα δεν πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει προηγουμένως, ούτε να είναι παρόντες για δημοσίευση σε άλλα μέρη (εκτός από τα έγγραφα των διαδικασιών σεμιναρίων). Όλα τα χειρόγραφα μεταφέρονται διεξοδικά μέσω μιας διαδικασίας επανεξέτασης από ομοτίμους με ένα τυφλό.

Όλα για τον φαρμακοποιό του μέλλοντος

Το Journal of Expertialized Froundication είναι ένα διεθνές κανονικό μηνιαίο περιοδικό ανοικτής πρόσβασης που κυκλοφορεί από ομοτίμους που κυκλοφόρησε από το MDPI. Ανατρέξτε στην ιστοσελίδα των οδηγιών για τους συγγραφείς πριν στείλετε ένα χειρόγραφο. Το σύντομο φορτίο χειρισμού άρθρων (APC) για δημοσίευση σε αυτό το περιοδικό ανοικτής προσβασιμότητας είναι 2000 CHF (ελβετικά φράγκα). Τα υποβληθέντα έγγραφα πρέπει να είναι καλά μορφοποιημένα και να χρησιμοποιούν τα μεγάλα αγγλικά.

Η τηλεφακία μεταμορφώνει 20 φέτος. Είκοσι χρόνια μετά την εμφάνισή του ως μέσο διατήρησης καθώς και η αύξηση της πρόσβασης στο κατάστημα φαρμάκων σε όλη τη χώρα Βόρεια Ντακότα, οι τηλεφακοί Trendsetters μετακινούνται σε αποστειρωμένη ένωση, ασφαλή αποθήκευση φαρμάκων, συμβουλεύει ιατρική περίθαλψη και επίσης επιπλέον. Η τηλεφακία έχει περάσει από ένα πιλοτικό πρόγραμμα σε αποδεκτή μέθοδο σε 25 κράτη https://andrikofarmakeio.com/zithromax-αγορά/, σύμφωνα με την Jessica Adams, Pharm, D, Διευθυντή Διοικητικών Υποθέσεων για το Telepharm, έναν πρώην προμηθευτή τηλεφακίας που πήρε η Cardinal Health το 2016.

Καθώς οι φαρμακοποιοί, οι προμηθευτές, οι άνθρωποι, οι πληρωτές και οι ρυθμιστικές αρχές αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματα που η Telehealth μπορεί να προσφέρει φαρμακείο, οι υπηρεσίες που βασίζονται στην τεχνολογία θα προχωρήσουν στην επέκταση. Στην πιο βασική, η τηλεφακία επιτρέπει σε έναν φαρμακολόγο να επιβλέπει έναν απομακρυσμένο ιστότοπο που χρησιμοποιεί τεχνολογία Audio-Visual που συμμορφώνεται με HIPAA. Ο φαρμακολόγος παρακολουθεί από απόσταση τους τεχνικούς υπηρεσίας τηλεφακίας, επαληθεύει τις συνταγές και επίσης συμβουλεύει άτομα από την περιοχή φαρμακείου υποδοχής τους.

Μία από τις νεότερες επεκτάσεις είναι η χρήση απομακρυσμένης επαλήθευσης για αποστειρωμένη IV σύνθεση στο κολέγιο της Βόρειας Καρολίνας (UNC). Οι φαρμακοποιοί είδαν τη δυνατότητα εξισορρόπησης του φόρτου εργασίας σε διάφορα φαρμακεία που χρησιμοποιούσαν την προετοιμασία BD Pyxis IV για την παρασκευή αποστειρωμένων διορθωτικών μέτρων, περιγράφουν τη Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, επιβλέπων φαρμακείου, καθώς και αναπληρωτής καθηγητής επαγγελματικής εκπαίδευσης και μάθησης στο Κολλέγιο Ναρκωτικών του UNC Eshelman στο Church Hill της Βόρειας Καρολίνας.

Συστηματική βιβλιογραφική ανασκόπηση της υιοθέτησης της υγείας στο … Μπορεί να είναι διασκεδαστικό για οποιονδήποτε

Το σύστημα Pyxis χρησιμοποιεί την καινοτομία βασισμένη σε βαρυμετρική για να ζυγίζει και να επαληθεύει τα σύνθετα προϊόντα, περιγράφεται η Amerine. Το σύστημα απεικονίζει τη διαδικασία σύνθεσης, η οποία γενικά χειρίζεται ένας τεχνικός εξυπηρέτησης και επίσης αξιολογείται από έναν περιφερειακό φαρμακοποιό. Λόγω του γεγονότος ότι ο φαρμακοποιός στο χώρο χρησιμοποιούσε εικόνες που δημιουργήθηκαν από το σύστημα, δεν υπήρξε αξιοσημείωτη διάκριση μεταξύ της αναθεώρησης των εικόνων στον επόμενο χώρο ή 25 μίλια μακριά.

“Όταν κάναμε την ερευνητική μελέτη, το κράτος δεν είχε κανόνες γύρω από αυτό το είδος τηλεφακίας”, δήλωσε ο Amerine, “έτσι αναπτύξαμε τη δοκιμή με το Remote Plus Onsite μαρτυρίες https://www.divephotoguide.com/user/AustinMcFly όλων των σύνθετων αποστειρωμένων προϊόντων.”Όταν ξεκίνησε η πανδημία Covid-19″, πήραμε μια παραίτηση από το [State] Board of Drug Store για να μπορέσει να κάνει αυτό το απομακρυσμένο καθαρό και αποστειρωμένο έλεγχο αντικειμένων όσο διαρκεί η έκτακτη ανάγκη για την υγεία “, δήλωσε.”Η ακόλουθη προσπάθειά μας είναι να μπορέσουμε να κάνουμε χρήση της τηλεφακίας με συνέπεια μακροπρόθεσμα για να κάνουμε περισσότερη ανταλλαγή εργασίας σε όλους τους ιστότοπους.

Η μη συνδεδεμένη με το φαρμακείο σας απελευθερώνει όσο επενδύετε ακόμα περισσότερο χρόνο με άτομα.”Ο Roger Rose, RPH, επόπτης υπηρεσιών φαρμακείων για την κοινοτική ιατρική μονάδα Wickenburg, άνοιξε την πρώτη τηλεφακά στην Αριζόνα το 2019. Το Wickenburg έχει από καιρό ένα δορυφορικό κέντρο στην κοινότητα του Κογκρέσου, το οποίο έχει να κάνει με 16 μίλια μακριά.

Η κίνηση στο Wickenburg για τη φόρτωση συνταγών δεν είναι πάντα λογική για τους ασθενείς. “Κάναμε αποστολές στη μονάδα του Κογκρέσου δύο φορές την ημέρα, αλλά αυτό δεν λειτουργούσε πάντα”, δήλωσε ο Rose. “Οι άνθρωποι έπρεπε ακόμα να πάνε σπίτι μετά το κέντρο τους, μετά από αυτή την επιστροφή αργότερα, ή ενδεχομένως την επόμενη μέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *