Nogle kendte faktiske udsagn om lægemiddelinteraktioner Checker

2007; 1:42 -55. Vitaminer og mineraler tilbyder vigtige funktioner i næsten alle kropslige processer såvel som de skal fås fra fødevarer eller kosttilskud, da vores kroppe ikke er i stand til at gøre dem. I henhold til resultaterne af den nationale undersøgelse af sundheds- og næringsundersøgelse tager 52% af voksne kosttilskud. 1 Tillægsbrug er typisk en risikofri såvel som effektiv teknik til at bevare en sund krop; Ikke desto mindre har kosttilskud det muligt at oprette forbindelse til foreslåede medicin.

Det er meget vigtigt for farmaceuter at være i stand til at Klik for at vide mere genkende klienter, der er mest udsat for. Farefaktorer for dårlige resultater fra medicinsk kommunikation inkluderer brug af flere lægemidler og/eller kosttilskud, ældre alder, utilstrækkelig nyre- eller leverfunktion og ved hjælp af lægemidler med slanke genoprettende indekser. Mennesker med disse trusselsvariabler skal målrettes til behandlinger for at stoppe medicininteraktioner med mineraler og vitaminer.

Oprindeligt skal hun eller han identificere efterspørgslen efter supplementet i løbet af det tidspunkt, hvor stoffet skal tages. For et kort stof med lægemiddel er det generelt muligt at afbryde supplementet, indtil terapien er afsluttet. For det andet burde farmakologen bestemme muligheder. For eksempel, hvis forbindelsesforbindelsen kommer fra et antacida, som klienten har brug for at behandle tegn på gastroøsofageal reflukssygdom, kan en anden, såsom en H2-blokkering eller protonpumpeinhibitor anvendes i hele programmet for medicinen.

Nogle kendte detaljer om lægemiddelinteraktioner med vitaminer og mineraler

A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, der opdages i de daglige fødevarer, inklusive lever, gul-orange frugt og grøntsager såsom gulerødder, margarine, mælk og også mørk miljøvenlig, blade grøntsager såsom spinat. Det er ikke almindeligt tilgængeligt som et supplement i sig selv; Ikke desto mindre kan det opdages som en del af multivitaminer og kombinationstilskud målrettet i retning af at forbedre hud, hår og også negle.

A -vitaminmangel resulterer normalt i problemer med syn, en situation, der er mindre sædvanlig i USA end i underudviklede lande, hvor ernæring kan være utilstrækkelig. Nogle problemer såsom cøliaki, Crohns tilstand og pancreasforstyrrelser kan resultere i malabsorption af vitamin A fra kosten. Kommunikation med vitamin A bliver en interesse i at gøre brug af produkter kategoriseret som retinoider- forbindelser, der kemisk ligner vitamin A.

Når retinoide genstande foreslås, er der bekymring for vitamin A -forgiftning. 2 farmakologer skal signalere patienter, der tager retinoid genstande til vigtigheden af ​​at forhindre overskydende vitamin A. De er også nødt til at informere folk om symptomer og tegn på vitamin A -forgiftning, såsom queasiness, kaste op, lethed, skjult vision og dårlig muskelmasse koordination.

5 enkle teknikker til hvad du har brug for at vide om lægemiddelinteraktioner

Fødevarer rig på pyridoxin inkluderer kød, fuldkorn samt bestemte frugter og også grøntsager. Pyridoxin har vist sig at sænke virkningerne af både phenytoin og levodopa. Imidlertid ses denne effekt ikke, når levodopa foreslås i blanding med Carbidopa, der beskytter mod kommunikationen mod at forekomme. Under de ualmindelige omstændigheder, som patienter tager levodopa i fravær af carbidopa, burde farmakologer foreslå deres klienter til at forhindre enhver form for genstande, der indeholder pyridoxin, da endnu mindre doser, såsom 10 til 25 mg pyridoxin, kan være tilstrækkelige at forhindre levodopa.

Der er begrænsede beviser for, at høje doser af pyridoxin falder fenytoin -produktkoncentrationer, hvorved effektiviteten af ​​phenytoin reduceres effektiviteten af ​​phenytoin. En undersøgelse af klienter med anfaldsproblemer placerede en sammenhæng mellem pyridoxin 200 mg/dag og falder i fenytoinkoncentration på næsten 50%. 4 påvirkninger af pyridoxindoser mindre end 200 mg/dag på phenytoin -serumkoncentration er faktisk ikke blevet udviklet; Ikke desto mindre kan reducerede doser tænkes på, hvis en person, der tager et multivitamin -tilbud med reducerede https://seedandspark.com/user/jonnetainio phenytoin -produktkoncentrationer.

E-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, der bruges i forskellige lidelser, herunder E-vitaminmangel, åreforkalkning, Alzheimers tilstand samt adskillige kræftformer. Det er ligeledes et almindeligt supplement, der er taget af patienter med cardio -sygdom. Sagsrapporter har faktisk dokumenteret en forbedret trussel om blødning hos individer, der tager E -vitamin og også warfarin .

Seks kombinationer af mad og medicin for at undgå – sandheder

5,6 Derfor burde farmaceuter foreslå, at personer, der tager warfarin, tager en multivitamin til deres daglige ressource af vitamin E i modsætning til et supplement, der kun indeholder vitamin E. Der er konflikt om E-vitamin og forskellige andre antioxidanter i forhold til strålebehandling. En akademisk kommunikation er faktisk blevet anbefalet, hvorved antioxidanter forstyrrer den oxidative mekanisme for den kemoterapeutiske repræsentant, hvorved dens ydeevne sænker dens ydeevne.

Ikke desto mindre er det nødvendigt at huske på, at antioxidanter undertiden bruges til at undgå eller mindske de giftige resultater af specifikke midler. Mennesker på strålebehandling skal rådes til ikke at supplere på deres helt egen og uddanne deres onkolog af alle ernæringstilskud og alternative terapier. 7 K -vitamin foreslås for at vende supratherapeutisk verdensomspændende normaliseret forhold (INR) udløst af warfarin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *