Toppriktlinjer för FIP Digital Health in Pharmacy Education

Tack vare dessa innovationer kan alla experter på klinisk vård använda IKT för utbyte av lämpliga detaljer för terapi, medicinsk diagnos samt undvikande av hälsoproblem samt skador, expedition och bedömning och för fallet med instruktion av behandlingsleverantörer med Funktionen för att förstärka individernas hälsa och även deras nätverk.

Familjemedlem eller nära vänner (från olika platser) kan gå med i dessa samtal samt känna igen erfarna pekare för att förbättra hela hushållets wellness -läskunnighet. Den föreslagna specialutgåvan samlar in den senaste insikten rätt i grundläggande och även klinisk forskningsstudie om detta ämne och öppnar nya perspektiv i riktning mot moderna tekniker i individualiserade och precisionsmedicinering främst till förmån för individer som av alla typer av skäl kan har svårigheter att få tillgång till klinisk hjälp av utmärkt kvalitet.

Dr. Francesco amenta, dr. GOPI BATTINENI, Gästredaktörer manuskript bör skickas online på genom att registrera sig och besöka denna webbplats. Så snart du är registrerad klickar du på den här länken för att gå till posten. Manuskript kan skickas till måldatum. Alla inlagor som passerar pre-check är peer-granskade. Accepterade dokument kommer att publiceras kontinuerligt i tidskriften (så snabbt som accepteras) samt kommer säkert Hitta den här att listas med varandra på den unika frågan webbplats.

För förberedda dokument kan en titel och även kort abstrakt (angående 100 ord) skickas ut till innehållsarbetsplatsen för nyheter på denna webbplats. Inlämnade manuskript behöver inte ha publicerats tidigare, och inte heller vara under faktor att tänka på för tidningen någon annanstans (utom seminarieförfaranden). Alla manuskript refereras i stor utsträckning via ett enda blind peer-review-förfarande.

Apotek Innovation Series: Exploring Integration of … Grundläggande förklarade

Journal of Personalized Medication är en global peer-granskad öppen vinståtkomst till regelbunden månadsjournal publicerad av MDPI. Gå till sidan vägbeskrivningar för författare innan du skickar ett manuskript. Uppskrivningskostnaden (APC) för publicering i denna öppna vinståtkomst till Journal är 2000 CHF (Swiss Francs). Inlämnade dokument borde vara väl formaterade och också använda bra engelska.

Telefoni Transforms 20 i år. Tjugo år efter att det blev en metod för att bevara och bredda tillgången till narkotikaföretag över landsbygden i North Dakota, flyttar telefoniska pionjärer in i steriliserade förvärrade, säkra medicinska lagringsutrymmen, medicinsk vård konsulterar samt extra. Telefoni har gått från ett pilotjobb till accepterad teknik i 25 stater, enligt Jessica Adams, Pharm, D, chef för reglerande angelägenheter för telefoni, ett tidigt telefonibärare som erhållits av Cardinal Health and Wellness 2016.

Som farmaceuter, transportörer, människor, betalare och tillsynsmyndigheter erkänner de fördelar som telehälsa kan erbjuda apotek, kommer teknikbaserade tjänster säkert att förbli för att bredda. På sitt enklaste gör det möjligt för telefoni att en farmakolog att övervaka en fjärrgivande webbplats med hjälp av HIPAA-kompatibel, 2-vägs audiovisuell modern teknik. Apotekaren från en annan plats övervakar Telepharmacy -specialisterna, verifierar recept och råder individer från deras värdpotekplats.

En av de senaste tillväxterna är att använda fjärrbekräftelse för steriliserad IV intensifiering vid College of North Carolina (UNC). Apotekare såg potentialen att balansera arbetsbelastningen över flera läkemedelsbutiker som använde BD Pyxis IV Prep för att förbereda rena och sterila IV -botemedel, förklarade Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, handledare för https://www.wibki.com/AsmeretSaare apotek och docent i professor i professionell utbildning och lärande vid UNC Eshelman College of Pharmacy i Chapel Hillside, North Carolina.

Inte kända felaktiga uttalanden om apoteksinnovationsserie: utforska integration av …

Pyxis-systemet använder gravimetrisk baserad teknik för att väga och bekräfta intensifierade föremål, diskuterade Amerin. Systemet fotograferar sammansättningsförfarandet, som vanligtvis hanteras av en tekniker och utvärderas av en regional farmakolog. Eftersom farmakologen på plats använde bilder som producerats av systemet fanns det ingen uppenbar skillnad mellan att utvärdera bilder i nästa område eller 25 mil bort.

“När vi gjorde forskningsstudien hade staten inga riktlinjer kring denna typ av telefoni,” hävdade Amerin, “så vi utvecklade testet med fjärrutställningsutveckling av alla sammansatta rena och sterila produkter.”När den covid-19-pandemin började,” fick vi ett undantag från [State] Board of Pharmacy för att kunna göra denna avlägsna sterila objektkontroll så länge som hälso- och välbefinnande akut varar, “hävdade hon.”Vårt nästa initiativ är att kunna utnyttja telefoni rutinmässigt på lång sikt för att göra ännu mer arbetsdelning på hela webbplatserna.

Att inte vara kopplad till drogbutiken släpper dig ungefär investerar mer tid med individer.”Roger Rose, RPH, handledare för läkemedelsbutiker för Wickenburg Community Medical Facility, öppnade den första telefoni i Arizona 2019. Wickenburg har länge haft en satellitklinik i staden kongressen, vilket har att göra med 16 mil bort.

Körningen till Wickenburg för att fylla recept är inte alltid förnuftigt för kunder. “Vi gjorde transporter till kongresskliniken två gånger om dagen, men det fungerade verkligen inte ständigt,” sade Rose. “Individer behövde fortfarande åka hem efter deras centrumkontroll, efter den återkomsten senare, eller eventuellt dagen efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *